Vad är service idag?

Skulle köpa ett kollegieblock idag. Killen i kassan visste inte om man sålde det eller inte. Kul. Min telefonoperatör kopplar in telefonen 2 veckor senare än avtalat, men lämnar ingen kompensation trots ihärdigt bönandes om att ta bort fjuttiga 245:- eftersom ingen kunnat nå en. Ännu roligare. Du blir stoppad av polisen för att du glömde att rött ljus betyder stopp. Polismannen vet inte riktigt Vilka böter han ska ge dig så han ber dig köra vidare bara. Det kallar jag inte service utan något annat... Jag har monterat en möbel och lämnar tillbaka den monterad utan förpackning och utan dum ursäkt. Varuhuset tar emot den med glädje. Det kallar jag service! Jag åker redan till helgen tillbaka till detta förträffliga varuhus som grundades av en kille i Elmtaryd, Agunnaryd i Småland… Vad jag vill ha sagt är att service verkar gömts undan som ett par gamla vinylskivor. Leta rätt på dina gamla vinyler, koppla in skivspelaren och bjud in grannarna. Det är en rolig service det!

Trevlig helg
Benny

Ps Michael Jackson närmar sig sin comeback. Jag riktigt längtar efter den. Mj har banat vägen för så många av dagens artister att det är time för geniet att fortsätta göra det Ds

Kommentarer är stängt