Ren utklassning av Måns Zelmerlöw

 

I den sista riktiga deltävlingen i Melodifestivalen kom det första riktiga stornumret. Måns Zelmerlöw's låt "Heroes", som är skriven och producerad av Anton Malmberg Hård af Segerstad, Joy Deb och Linnea Deb, framfördes med uppbackning av det senaste inom scenteknik. En 3D-projektionsteknik som kallas för Projection Mapping innebär att artisten samverkar med animerade bilder på en skärm och animeringar med hjälp av laserteknik. Detta är otroligt svårt att få till tack vare att timing och vinklar spelar stor roll. Jag tycker att det är spännande att se riktigt bra shownummer som backar upp en riktigt bra låt. Om inte SVT har fler buggar eller baktankar med sin nya röstningsapp hoppas jag att detta nummer blir det som får representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Kommentarer är stängt