Kommer inte in - Julen står för dörren

Hade det varit lite snö hade jag nog förstått att snart är det jul men nu är det mer som sällskapsresan när man firade jul på Gran Canaria 1980. En av dom, Stig-Helmer har tillsammans  med sitt Electric Banan Band gjort årets jullåt! (nämnde för någon vecka sedan en ny kommande svensk klassiker bland jullåtarna; Josef Johansson - Julkort Från Vårby Gård, som en absolut favorit, nu har jag två)

Electric Banan Band Feat. Gry & Anders med vännerDjungeljul. Den kommer att hänga med som julkulorna i julkartongen likt klassikerna, Adolfsson & Falk- Mer jul och Just D- Juligen.

Djungeljul med Electric Banan Band innehåller alla tillbehör för just jul, både det glada och det djupa.
Mix Megapols Gry & Anders medverkar i kören men man hör dom knappt men det gör man ju varje dag annars...Jullåtar är alltid trevligt men glöm inte bort att det finns ca 75 välkända olika jullåtar MEN i 30.000 olika versioner. Därför blir det kanske lite tjatigt i butiker, restauranger osv men vi här på MusicPartner löste detta redan 2003 med att endast spela ett par av varje jullåtsversion och med tanke på att det går åt 386 st jullåtar för att fylla ETT dygn, så förstår du att det behövs udda jullåtar också, det har vi. Du kan beställa en julkanal, se längst ner i bloggen.

Veckans ”värt at klicka på i veckan” tipsen längre ner i bloggen är överlag svenska och jullåtar.


Notiser:

* Idolfinal ikväll och den avgörs i Sveriges största snöboll, Globen. Då kommer en väldigt känd artist Kygo att köra sin nya låt Stay. Det   är Ännu en hit för den 24-årige norska Kyrre Gørvell-Dahll som han heter. Över 1 miljard har lyssnat på hans tidigare mästerverk Stole the show och andra mästerverk denna Discjockey skapat.

* Just D! Idolerna har ju gjort en jullåt. De 12 finalisterna från Idol 2015 har gjort en höjdarversion Last Christmas!

* Från Uppsala kommer Tobias Karlsson som går under artistnamnet Tobtok. Han släpper nu nya singeln Fast Car tillsammans med sångerskan River och det är hans tolkning på den klassiska låten med samma namn av Tracy Chapman. Deep house.


Värt att klicka på i veckan:

Electric Banan Band Feat Gry & Anders med vänner – Djungeljul
Tobtok Feat. River - Fast Car
Hessam - Lilla London
Miriam Bryant - Allt jag behöver
Idolerna 2015- Last Christmas
Tommy Körberg - #Stockholmsjul
Josef Johansson - Julkort Från Vårby Gård.
Akon & Matoma - Stick Around
CazziOpeia – Here We Go Again
Matoma ft. Popcaan & Wale - Feeling Right (Everything Is Nice)


Helgen blåser säkert bort, så det går fort till nästa vecka, Hörs då!

Charlie Carlsson
Musikkoordinator/MusicPartner

 

Musiken finns i våra olika musikkanaler på Spotify Enterprise, beställ din kanal via MusicPartner

Kontakta; Christian van Oostrum 054-054-29 39 44

Kommentarer är stängt