Happy New Year 2016 By MusicPartner

Snart time att vinka av 2015 för att bege sig in i 2016 och musikens underbara resa!

Vi vill avsluta med flaggan i topp och jag har satt samman årets bästa spellista för Nyårsafton. Spellistan " Happy New Year 2016 By MusicPartner" finns på Spotify, 100 perfekta partylåtar. Spellistan är 6 timmar och 5 min lång så starta den kl 18.00 så avslutas spellistan strax efter tolvslaget med låten som blivit framröstad som världens bästa nyårslåt; ABBA - Happy New Year.

Spellistan " Happy New Year 2016 By MusicPartner" är ovanlig för den följer kvällens olika skeden från middag till dans i vardagsrummet, så den är lika exklusiv som hummern. Spellistan är skräddarsydd att hålla en hel kväll med perfekt tempoökning innan tolvslaget. Sätt inte Spotify på Shuffle Mode för då får du inte vara med om hela stämningen. Självklart går det att starta spellistan kl 22 men starta då lite senare i listan och med låten I love it - Icona pop, så har du 100% partaj fram till tolvslaget!

Vi här på MusicPartner önskar ett riktigt Gott Nytt musikår 2016!
Charlie Carlsson/Head Of Music curation

Kommentarer är stängt