Överskattad hitmarkare får Polarpriset!

Det är rubriken hos kulturnördarna i veckan. Martin Aagård (Aftonbladet) som förmodligen, som inom kultur avundsjuk och delar inge glädje totalsågar Max Martin som en av årets Polar pristagare! Att hylla ett s.k artist som spelar det bara 4 personer vill höra eller hänga upp ett skosnöre i en ram, DET ÄR KULTUR…inte. Det är bara fånigt. Du borde skämmas Martin Aagård! Delad glädje är dubbel glädje, lär dig det. Max Martin har i nuläget skrivit totalt 20 Billboardettor vilket placerar honom på en tredjeplats historiskt, bara John Lennon (26) och Paul McCartney (32)har skrivit fler hits!

Martin Aagård undrar även om Max Martins pengar kan ta slut? Absolut hans musik har BARA sålts i över 135 miljoner exemplar.

Vidare nämner denna kulturskribent att Georgio Moroder, Jeff Mills m.fl. skulle få priset istället…Nu är det så att priset är instiftat av Stickan Andersson som i sig var en hitmaskin, och det kan inte bli mer svenskt nu när Max Martin får det. Klart Max Martin ska få priset, han har förändrat musikhistorien och personligen är jag jättestolt att Max äntligen prisas. Utan honom hade inte några av våra större artister lyckats fullt ut;

Justin Bieber, Britney Spears, Celine Dion, Bon Jovi, Backstreet Boys, A-ha, NSYNC, Usher, Pink, Katy Perry, Pitbull, och Ariana Grande.

Det råder Schlagerfeber i Sverige just nu och Max Martin skrev E-types bidrag 2004…Nästa blogg får bli imorgon om just något så kulturellt glatt som Melodifestivalen. Tills dess...

Vi putsar våra gyllene skor!

Charlie Carlsson
Head Of Music Curation /MusicPartner


 

Kommentarer är stängt