Hon vinner i Melodifestivalens 2a deltävling i Malmö

Till helgen är det time för deltävling 2 från Melodifestivalens mecka, Malmö. Här vann Kikki -85 med Bra vibrationer!

Förra veckan var kanske årets bästa startfält, tro mig. Har genom åren haft lyckan att få varit med bakom scen för denna enorma fest och man kan känna av redan när man träffar artisten och det handlar inte om självförtroende och hopp utan om en bra låt som ger en hopp.

Att försöka bli något lönar sig inte, den som ”är” redan på tisdag när artisten oftast kommer för att repa i någon gympasal är ödmjuk och ger allt har hoppet och vinsten inom räckhåll. Ödmjukhet och glimten i ögat fixar det, eller hur Hasse Andersson?

Loreen kom till min hemstad Växjö 2012 och vilken spännande människa, hon flyr varje vår 2 veckor och upplever endast tystnad, inget prat. Knäppt tänkte jag och ville inte ens försöka.
Vi satt på Elite Hotell foajén och pratade mycket, ingen lade märke till henne, men hennes iver att
göra något ovanligt förtrollade mig och ja därefter fick hela Europa någon Euphoria för hon vann ju i Växjö.

Barbados Magnus skjutsade jag till radion i bagageluckan och de gick ju rätt bra de året (Världen utanför 2002) nåja Isa ska du hålla kolla på, hon tävlar i helgen.
Som femåring deltog hon i TV-programmet Småstjärnorna på TV4, där hon imiterade Jill Johnson. Isa Tengblad är tillbaka i Melodifestivalen – med Måns Zelmerlöws låtskrivare!

Wiktoria kommer också gå till final. Sen hoppas jag personligen på mina favoriter; Patrik Isaksson, Tommy Nilsson & Uno Svenningsson, veteraner som oftast inte vinner för dom är för bra
och dom som röstar är födda 2005 eller senare…. Nu är det så att skivbolag testar många av dagens hits på just barn. Självklart, skivbolagsföräldrar som har barn lyssnar på "sin" artist och barnen undrar "va e de" Reagerar barnen blir det en hit! David Lindgren som fick gestalta Tomas Ledin i hans krogshow har tävlat 2 gånger tidigare ”Shout it out”(2012) och ”Skyline”(2013) och han överraskar kanske barnen?

Bert Karlsson har ”flytt” Melodifestivalen och du saknas! Go farbror som kan detta. Han har lika mycket känslan som när vi träffades på rattuglan (rastplas) i Mariestad 2014 Kl 9 på förmiddagen; 

Själv tar jag en hamburgare och Bert utbrister "-va faan hamburgare så tidigt, du är ju inte klok, får jag ett mums-mums”.

Let the best man / kvinna vinna!

Charlie Carlsson
Head Of Music Curation /MusicPartner

 

Kommentarer är stängt