Zlatan i Melodifestivalen på lördag?

Sista deltävlingen i årets schlagercirkus i Gävle blir spännande. Kommer Zlatan? Linda Bengtzing vill bli diskad. Molly Sandén kunde blivit diskad och är favorittippad för hela schlaget så hon bär munskydd. Molly och Panetoz går vidare till final och som första veteraner som inte åker ur åker istället Martin Stenmarck och Linda Bengtzing till andra chansen? Nu vet jag vilka gästartister som kommer och en känd skådis men någon överraskning måste vi spara till lördag. (Tidningar skriver om dessa överraskningsmoment - precis blir ju ingen överraskning)

Frans Sjöng en hyllningslåt "Whos Da Man" till Zlatan som 7-åring – nu nästan 10 år senare debuterar han i Melodifestivalen och han bara inte VILL utan KRÄVER att Zlatan är med och stöttar honom. -  2006 så backade jag dig. Och det gick ju inte så jävla bra i VM, men jag backade dig. Nu är det din tur att backa mig, avslutar Frans.

En nysnaggad Linda Bengtzing har skrivit sin låt som har text om sex smisk. -Det där var viktigt, för just smiska fanns i originaltexten och då var det ”smiska mig ibland” och redan där var jag bara ”nej, ska vi ha smiska med, å då blev det ”om jag vill” för om man så smiskar på skoj, eller om man smiskar i bingen. Du vet, det är jag som bestämmer, ha ha.

Martin Stenmarck blir första veteranen i år att gå vidare tillsammans med Linda hoppas jag. Martin vann 2005 med "Las Vegas" men visst det är 10 år sedan. Linda är ju en schlagerdrottning som tävlat 4 gånger innan och det hänger inte på håret i år...

Molly Sandén vara nära bli diskad i veckan eftersom hennes låt legat ute på en site. SVT bör nog se över reglerna för andra chansen låtarna får spelas direkt efter. Nåja på SVTs hemsida kan man lyssna 1 min på varje bidrag inför helgen...men det vet väl SVT om?

Panetoz kommer att gunga hela Sverige i helgen med sin som vanligt medryckande musik så Babsan (från Gävle) blir till sig. En annan Gävlebo Rolf Lassgård säger nog som  Ove - idioter!

Veckans tävlande är:

• Martin Stenmarck – Du tar mig tillbaks
• Panetoz – Håll om mig hårt
• Frans – If I Were Sorry
• Linda Bengtzing – Killer Girl
• Dolly Style – Rollercoaster
• Eclipse – Runaways
• Molly Sandén – Youniverse