Peg Parnevik släpper en hit!

Varje vecka får tittarna följa familjen Parneviks liv i TV3:s realityshow "Parneviks". Nu har Mia och Jesper Parneviks äldsta dotter Peg Parnevik också skapat sig en ny karriär utanför tv-programmet. I veckan släppte tv-profilen nämligen sin första singel "Ain't no saint". Den har fått mycket bra kritik och det visar sig att Peg (döpt efter det pappa Jesper lägger upp sina golfbollar på innan utslaget)
fått bara positiv kritik för sin debutsingel som vi lär höra en del av framöver.

Zara Larssons internationella framgångsresa fortsätter. Denna veckan går duetten "Never forget you" med MNEK upp som etta på Billboard-listan Dance/Electronic Digital songs, vilket innebär att det är den mest nedladdade danslåten i USA just nu.

Fler svenska framgångar. Frans som den 10-14 maj tävlar i finalen i Eurovison song contest i Stockholm med låten "I Were Sorry" som är skrämmande lik den amerikanska artisten Matt Simons låt ”Catch & release”, från 2014. I veckan friades han från anklagelserna och får tävla. Frans har slagit ett svenskt rekord på Spotify genom att hamna på första platsen på Spotify samma dag låten släpptes. Då hade den streamats ca 9 miljoner gånger!

Så mycket bättre har nu avslöjat vilka artister, hittills som ska medverka i årets säsong. Namnen är inte jätteroliga men en del kommer absolut att överraska. När Per Gessle, Ulf Lundell och Benny Andersson ställer upp lovar jag att titta på hela programmet.

Jill Johnson
Freddie Wadling
Danny Saucedo
Lisa Ekdahl
Magnus Carlson
Little Jinder
Tommy Nilsson

Allt var inspelat och klart för Eric Saade. Filerna var på väg att lämna studion när Eric Saade drog i nödbromsen. Popstjärnan skrotade vad som skulle bli det femte studioalbumet. Idag släpps istället den nydebuterande Eric Saade och State Of Sound-samarbetet med bröderna Viktor och Gustaf Noréns låt "Colors".

Kent meddelade i veckan att man nu lägger av efter 26 år!
Till glädje för en del, till stor sorg för andra. I höst blir det avskedsturné som avslutas i Stockholm den 17 december. I veckan släppte man en singel från sista albumet. Låten "Egoist". Bandet bjuder in till spektakulärt avskedsår; med ett sista album, "Då Som Nu För Alltid" , en sista turné samt en Greatest Hits samling. Kent medlemmarna säger;

"Dessutom tror alla ändå att vi ska lägga ner inför varje platta.
Så det var lika bra att göra slag i saken. Vi är en familj"


Ps. Om dina grannar bankar i väggen när du spelar musik - dom håller bara takten!

Trevlig helg!
Charlie Carlsson
Head Of Music Curation/MusicPartner

Kommentarer är stängt