Roxette & Rick Astley är tillbaka

Känns lite 80-tal den här veckan. Tycker det är kul när våra hjältar återvänder. Just idag den 8 april 1989 gick Roxette upp på den amerikanska Billboardlistans förstaplats med singeln The Look och i samma ögonblick vändes världen upp och ner för två svenska musiker och miljontals fans. Roxette har på senare tid uppmärksammats mest för sin utsålda globala maratonturné. Men nu kommer det nytt från duon. Först ut är singeln It Just Happens som släpps idag!

En del har gjort lite ljudförsök även i nutid som Pet Shop Boys hade sin storhetsperiod under 80-talet är nu tillbaka med det nya albumet Super.

Rick Astley med den sköna rösten och oförglömliga klassiker som Never Gonna Give You Up, Whenever You Need Somebody och en hel knippe hits släpper idag en ny låt Keep Singing.

Backstreet Boys gör comeback och Spice Girls lär tydligen hänga med på deras turné.

”Den ljusnande framtid är vår. Den blomstertid nu kommer. Och din tid kommer, den också. ❤”

Det är Håkan Hellströms ord som då tar oss till nutid. I lördags släppte Håkan Hellström en helt ny singel med titel Din tid kommer. Detta är det första vi får höra från kommande EPn 1974, som släpps den 29 april.

Laleh släppte i veckan nya singeln Bara få va mig själv och åker på arenaturné med popband och symfoniorkester i höst.

Dr Alban har precis släppt en ny låt tillsammans med Panda Da panda den svenska låten Koko och tro det eller ej men Dr Alban sjunger minsann något ord på svenska!

En kommande sommarhit tror jag Golden Light med Madden blir.

Sådär tillbaka till 2016 och jag önskar dig en skön helg!

Charlie Carlsson
Head Of Music curation/MusicPartner


Kommentarer är stängt